Pallevarer

    Vi håndterer alle former for pallevarer og størrelser. Uanset om det drejer sig om tagmateriale, beklædningsbrædder, brændsel, træbriketter, sække eller papkasser på paller, så håndterer vi transporten. Du kan enten vælge levering med truck eller kran.

    Med vores lagerhotel og omlæssehal kan vi også tilbyde en totalløsning, hvor vi kan stå for transport, koordinering samt oplagring til senere brug.

 
Kran tagsten Kranlevering af pallevarer

Hvis dine pallevarer skal leveres til f.eks. en byggeplads eller en privatbolig, hvor det vil være en fordel at løfte pallen ind, så anbefaler vi levering med en af vores kranbiler, hvor kranen kan påføres pallegafler til sikker håndtering.Dette er en ideel løsning, hvis byggematerialer skal løftes op på et tag eller et stillads, eller ved privatkunder, hvis pallen eller big bags skal løftes ind over hækken.

 
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Trucklevering af pallevarer

Hvis du ønsker at dine varer er overdækkede under transporten eller hvis leveringstilkørslen er meget snæver, så anbefaler vi leveringen af dine pallevarer med vores gardintrailer med truck (vægtbegrænsning 1.500 kg pr. palle). Dette muliggør levering selv under svære tilkørselsforhold.

BRØDRENE THOMSEN

Transport er en tillidssag


Industrivej 1C, 6630 Rødding

Tlf.: +45 7484 2000

Fax.: +45 74842700


transport@brdrthomsen.dk