Den nye persondata lov I forbindelse med den nye persondatalov som træder i kræft i hele EU d. 25/5-18 kan… Læs mere

Datapolitik

Den nye persondata lov
I forbindelse med den nye persondatalov som træder i kræft i hele EU d. 25/5-18 kan du her læse vores persondatapolitik for Brdr. Thomsen. Du kan læse om politikken for indsamling og behandling af personoplysninger. Webshoppen www.fragthandel.dk ejes af Brdr. Thomsen, der således har adgang til og er ansvarlig for alle dataoplysninger.

I den nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvilke informationer vi indsamler, til hvilket formål og hvilke tredje parter, der har adgang til dem.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle salgs oplysninger, der kan bruges til at identificere en person såsom navn, adresse, telefonnummer mm.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Når du handler på www.fragthandel.dk og/eller lægger en ordre hos Brdr. Thomsen, indsamler vi oplysninger om dig, med det formål at kunne udføre en ordre.

For at sikre optimal service og til fremsendelse af faktura har vi behov for følgende oplysninger om dig:

  • Fulde navn/firma navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Til hvilket formål bruger vi dine personoplysninger?
Vi gemmer dine personoplysninger i tilfælde af, at du en dag har lyst til at handle hos os igen, hvilket gør fremtidige ordreafgivelser nemmere.

Hvor længe opbevare vi dine personoplysninger?
Persondataoplysninger opbevares så længe, som der er tilladt i henhold til lovgivningen. Når vi ikke længere har et sagligt formål med at opbevare dem, sletter vi dem.

Hvem videregiver vi dine personoplysninger til?
Dine oplysninger kan videregives til fx

  • Ekstern revisor
  • Advokat

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine persondata lagres på vores webshop, når du har udført en bestilling. Derudover vil dine oplysninger (navn, telefonnummer og adresse) blive lagret i vores ordrebehandlingsprogram.

Indsigt i dine persondata oplysninger
Når du har handlet hos Brdr. Thomsen har du altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har på dig. Du kan til hver en tid gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes på vores webshop. Du kan desuden også altid kræve, at dine persondata oplysninger bliver ændret eller slettet.

I tilfælde af du ønsker indsigt i dine persondata oplysninger eller at de bliver ændret eller slettet er du meget velkommen til at kontakte os på trine@brdrthomsen.dk

BRØDRENE THOMSEN

Transport er en tillidssag


Industrivej 1C, 6630 Rødding

Tlf.: +45 7484 2000

Fax.: +45 74842700


transport@brdrthomsen.dk